Läckagemätning av hus

Om du har misstanke om otätheter i din villa eller är mitt uppe i en byggprocess och bor i Östergötland så kan vi på Sotaren i Mjölby/Boxholm AB hjälpa dig. Inget projekt är för litet eller för stort.


Byggprocessen

Om du är mitt i en pågående byggprocess och om du vill säkerställa att huset är lufttätt inför slutbesiktningen bör du boka in oss för en läckagemätning. Det är det enklaste sättet att verifiera energideklarationen. Vi täthetsprovar klimatskalet på enfamiljshus, flerfamiljshus, lokaler mm.

Med hjälp av vår läckagemätning kan du upptäcka eventuella läckage omkring dörrar och fönster, misstag vid byggprocessen. 

.

Fler besiktningar med en kontakt

Vi erbjuder ett flertal tjänster som är kopplade till inomhusklimat, komfort och brandsäkerhet. Kombinera fler besiktningar till ett bra pris, exempelvis Läckagemätning av hus, OVK och besiktning av eldstäder/imkanaler. Om du är intresserad av att kombinera besiktningarna, hör av dig om en offert.

Statusbesiktning av din bostad

Du kommer att få en klar bild om det finns några reparationsbehov och eventuella svagheter som bör åtgärdas innan dessa problem förvärras ytterligare.

Med en läckagemätning får du en tydlig bild om vilka åtgärder som bör vidtas för att energieffektivisera din villa.